Tanssikoulun säännöt

1. Ilmoittautuminen

WDA Studion tunneille ilmoittaudutaan Hobiver-ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Ilmoittautuessasi hyväksyt tanssikoulun säännöt. Alle 18-vuotiaan ilmoittautumisen tulee olla huoltajan tekemä. Ilmoittautuessa kysytään myös laskutustiedot.

Ilmoittautuminen on sitova ja on voimassa yhden kauden ajan. Ilmoittautumisen tehtyään asiakas hyväksyy, että lasku tanssitunneista erääntyy maksettavaksi ja maksua ei palauteta, mikäli oppilas haluaa lopettaa kesken kauden.

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kauden kurssimyynti aukeaa ensimmäisenä, Jos kursseille jää tilaa avaamme 5 ja 10 kerran korit ostettavaksi.


1.1 Ilmoittautumisen lisäohjeet perheille

Jos perheestäsi useammalla on tarve ilmoittautua, ilmoita ensin yksi tanssija. Tämän jälkeen kirjaudu uudelleen sisään aluksi luomillasi tunnuksilla ja ilmoittaudu toisen henkilön tiedoilla. Jatkossa koko perheen käyttäjätunnuksena toimii antamasi sähköpostiosoite ja salasana. Mikäli et muista salasanaasi, voit tilata uuden sähköpostiisi ilmoittautumissivulta.

 

2. Maksut

Kausimaksu määräytyy kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti ja se tulee suorittaa eräpäivään mennessä. Maksut veloitetaan kausittain. Jokaisesta maksumuistutuksesta peritään 5 euron lisämaksu ja korkolain mukainen viivästyskorko. Maksu kohdistuu oikealle laskulle ainoastaan viitenumeroa käytettäessä. Viitenumero vaihtuu jokaisessa laskussa ja maksumuistutuksessa myös tilinumero. Jos sähköpostilla tai postilla tullut lasku katoaa, löydät lähetetyn laskun ilmoittautumisjärjestelmästä.

Mikäli kausimaksua ei ole suoritettu, on tanssikoululla oikeus evätä oppilaan osallistuminen opetukseen. 


4. Alennukset

Perhealennukset:
30 € perhealennus SAMASSA TALOUDESSA ASUVILLE lasketaan jokaisesta koko kauden maksusta. HUOM! Laskutettuihin oppilasmaksuihin ei tehdä jälkikäteen perhealennusmuutoksia, joten ilmoitathan kaikki perheenjäsenet samalla kertaa.


3. Poissaolot, sairastuminen ja korvauskäytäntö

Tilapäisiä poissaoloja voi korvata osallistumalla vapaasti muilla studion viikkotunneilla. Poissaolotunnin korvausoikeus on voimassa saman kauden aikana kuin poissaolo on ollut. Tanssikoulu ei korvaa rahallisesti tunteja, jotka ovat asiakkaasta johtuvasta syystä jääneet käyttämättä kauden aikana.

Asiakas voi venyttää kausikortin jatkumista pitkäaikaisen sairastapauksen tai loukkaantumisen ajalta. Toimita lääkärintodistus tanssikoulun toimistoon viipymättä sairasloman alkaessa. Pitkäaikainen poissaolo on yli 4 viikkoa.

Tanssikoulu voi perua tanssitunnin yhden kerran lukukaudessa per ryhmä ilman korvausvelvoitetta esimerkiksi opettajan sairastuessa äkillisesti. Tällaisessa tapauksessa oppilas voi korvata tunnin vapaasti kauden aikana jollain muulla viikkotunnilla tai kyseiselle tunnille järjestetään korvaava kerta.


4. Tiedotus

Tanssikoulun toiminnasta tiedottamisen pääkanava oma suljettu Facebook ryhmä ja sähköposti. Tiedottamiseen käytetään myös verkkosivuja ja sosiaalista mediaa.

Asiakkaan on huolehdittava, että yhteystiedot Hobiver-ilmoittautumisjärjestelmässä ovat ajan tasalla ja sähköpostiosoite on säännöllisesti käytössä. 


5. Vakuutukset

-Velvoitamme kaikilta asiakkailta oman henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen harrastamiseen.


6. Valokuvaus

-Saatamme kuvata video materiaalia tunneilta sosiaaliseen mediaan. Jos et halua näkyä materiaaleissa kerrothan siitä tunnin ohjaajalle. Ilmoittautumisesi yhteydessä tunneille pyydämme kuvauslupaa.