STUDION OPETTAJAT

Opettaja: Noora Ekqvist 

Hei! Olen Noora Ekqvist, 23-vuotias. Tanssin olen itse aloittanut kolmen vanhana, se onkin ollut pitkäaikainen harrastus. Olen myös tanssinut kisaryhmässä useita vuosia menestyksekkäästi. Nautin tanssista ja siitä miten tanssilla voidaan ilmaista tunteita ja kehonkieltä. 

Ohjaajana otan kaikki huomioon ja opetan myös yksilöllisesti. Nautin tanssin opettamisesta ja siitä kun nään oppilaitteni kehittyvän.

Opettaja: Janette Kontio Zumba


Moi! Olen Janette. Tanssi on ollut harrastukseni pienestä asti. Aloitin kansantansseilla, kunnes löysin lattarit Bailatinon ja Sambicin kautta. Zumban aloitin yli 10 vuotta sitten ja se vei sydämeni saman tien. Aluksi se oli intohimoinen harrastus, mutta vuonna 2016 menin ohjaajakoulutukseen. Ohjaajana haluan välittää kaikille tanssin nautintoa ja iloa. Tunneilleni uskaltaa tulla ilman aiempaa tanssikokemustakin, sillä koreografiat ovat helppoja ja toistoa on paljon. Tavoitteenani on, että jokaisella tulee tanssiessa hiki ja hymy.


Ohjaaja: Tea Sikanen

Moi! Olen Tea, juuri sinun hyvinvoinnistasi kiinnostunut ohjaaja. Liikunnan ilosanomaa olen jakanut opettamalla tanssia eri-ikäisille oppilaille, tekemällä yhteistyötä brändilähettiläänä kuntosalin kanssa sekä pitämällä jumppia ja houkuttelemalla lähipiirini liikkumaan. Hyvinvointi näkyy myös koulutuksessani, sillä olen terveydenhoitaja/työterveyshoitaja.

Ohjaajana otan kaikki huomioon yksilönä. Vasta alkaja saa herätellä kehoa treenin maailmaan ja kokenut treenaaja pääsee puristamaan itsestään kaikki mehut irti kanssani.