STUDION OPETTAJAT

Opettaja: Noora Ekqvist 

Hei! Olen Noora Ekqvist, 25-vuotias. Olen aloittanut tanssin 3-vuotiaana. Harrastamisen lisäksi olen tanssinut kisaryhmässä useita vuosia menestyksekkäästi. Nautin tanssista ja siitä miten tanssilla voidaan ilmaista tunteita ja kehonkieltä. 

Ohjaajana otan kaikki huomioon ja panostan yksilölliseen opetukseen ryhmässä. Nautin tanssin opettamisesta ja siitä, kun näen oppilaitteni kehityksen. Olen ollut opettajana WDA perheessä tanssikoulun perustamisesta asti.

Opettaja: Jenni Autio

Hei! Olen Jenni Autio, 23-vuotias tanssija ja tanssinopettaja. Olen työskennellyt tanssi- ja ryhmäliikuntaohjaajana 2,5v. Opiskelen viimeistä vuotta liikunnanohjaajaksi (AMK), sekä olen myös auktorisoitu personal trainer (Impulssi).

Aloitin tanssin 5-vuotiaana ja harrastin nykytanssia 14 vuotta, jonka jälkeen jatkoin twerkin pariin 3 vuotta sitten. Olen mukana esiintyvässä twerk -kisaryhmässä, twerkin intensiiviryhmässä sekä toimin jääkiekkojoukkueen cheerleaderina. Päälajejani ovat twerk ja commercial, mutta kehitän itseäni jatkuvasti eri tanssityylien ja opettajien parissa.

Nautin tanssin tuomasta fiiliksestä ja energiasta. Tyylini on energinen, mutta hyvänä vastapainona pidän myös rauhallisesta menosta. Olen ohjaajana kannustava ja rento, mutta samalla jämäkkä. Tunneillani on rento ja turvallinen ilmapiiri, missä tärkeintä on pitää hauskaa ja nauttia tanssimisesta!

Opettaja: Melisa Rashidova

Hei, olen Melisa! Olen opettanut ammatikseni latino tanssia 4-vuotta ja itse tanssinut 12-vuotta, enimmäkseen Ballroom tansseja, Bachataa ja Lady Stylesia. Opetin tanssia aikaisemmin Jyväskylässä ja nyt tuon intohimoni Espooseen. Olen ylpeä saadessani olla ainoa ohjaaja Suomessa, joka tarjoaa Latin Mix -tyyliä, jossa luon jokaiselle tunnille ainutlaatuisia koreografioita, jotka yhdistävät erilaisia ​​latinalaisia ​​tyylejä, jossa jokainen tuntee olonsa erityiseksi ja itsevarmaksi. Tunnillani tanssimme bachata-, salsa-, rumba- ja cha-cha-cha-liikkeiden helppoja ja hauskoja yhdistelmiä. Tuntini ovat aina iloisia, mukaansatempaavia ja stressittömiä. Mikä tärkeintä, tunnet itsesi varmaksi, naiselliseksi ja voimaantuneeksi, samalla kun saat minulta henkilökohtaista palautetta. Tule tanssimaan kanssani ja luodaan yhdessä upeita hetkiä!

Hi, I'm Melisa! I have been professionally teaching Latin dance for 4 years and have been dancing myself for 12 years, mostly Ballroom dances, Bachata and Lady Styles . Previously, I led vibrant and energetic groups in Jyväskylä for students and women only, and now I am thrilled to bring my passion to Espoo. I am proud to be the only instructor in Finland offering Latin Mix style, where I create unique choreographies for each class, blending different Latin styles so everyone feels special and confident.

In my classes, we will joyfully explore easy and fun combinations of Bachata, Salsa, Rumba, and Cha-Cha-Cha movements. My lessons are always lively, engaging, and stress-free. Most importantly, you will feel confident, feminine, and empowered, all while receiving personalized feedback from me. Come dance with me and let's create beautiful moments together!