LUKUJÄRJESTYS KEVÄTKAUSI 15.1-26.5.2024

MAANANTAI

Klo 17:00-17:50 Lastentanssi 9-13 v. ohjaaja: Aino Ryynänen

Klo 18:00-18:50 Erityislasten- ja nuorten tanssi ohjaaja: Aino Ryynänen

Klo 19:00-19:50 International dance 14v. + ja aikuiset ohjaaja: Aino Ryynänen

Klo 20:00-20:50 Twerk alkeisjatko ohjaaja: Aino Ryynänen


TIISTAI

Klo 17:00-17:50 Lastentanssi 7-11 v. ohjaaja: Aino Ryynänen

Klo 18:00-18:50 Katutanssi avoin taso 14v. + ja aikuiset ohjaaja: Aino Ryynänen

Klo 19:00-19:50 Twerk edistyneet ohjaaja: Aino Ryynänen

Klo 20:00-20:50 Twerk alkeet ohjaaja: Aino Ryynänen


KESKIVIIKKO

Klo 17:05-17:50 Twerk alkeisjatko ohjaaja: Aino Ryynänen

Klo 18:00-18:50 Twerk jatko ohjaaja: Aino Ryynänen

Klo 19:00-19:50 Lyrical jazz + nykytanssi 14v. + ja aikuiset ohjaaja: Noora Ekqvist


TORSTAI

Klo 18:00-18:50 Dancehall fusion avoin taso 14v. + ja aikuiset ohjaaja: Aino Ryynänen

Klo 19:00-19:50 Kuntonyrkkeily avoin taso 14v. + ja aikuiset ohjaaja: Aino Ryynänen

Klo 20:00-20:50 Pilates 14v. + ja aikuiset ohjaaja: Aino Ryynänen

(Pilates tunti pidetään hallien erillisessä hiljaisessa tilassa. Saavuthan WDA Studion eteen viimeistään klo 19:57, josta siirrymme yhdessä studion viereiseen tilaan.)

LUKUJÄRJESTYS KESÄKAUDELLE 27.5-20.6.204

MAANANTAI

Klo 19:00-19:50 International dance 14v. + ja aikuiset ohjaaja: Aino Ryynänen

Klo 20:00-20:50 Twerk tekniikka avoin taso ohjaaja: Aino Ryynänen


TIISTAI

Klo 17:00-17:50 Lastentanssi 7-12 v. ohjaaja: Aino Ryynänen

Klo 18:00-18:50 Katutanssi avoin taso 14v. + ja aikuiset ohjaaja: Aino Ryynänen

Klo 19:00-19:50 Twerk sensual ohjaaja: Aino RyynänenKESKIVIIKKO

Klo 18:00-18:50 Twerk koreografia ohjaaja: Aino Ryynänen

Klo 18:30-19:20 Hatha jooga ohjaaja: Pirjo Grön (Pienessä salissa)

(Hatha jooga pidetään hallien erillisessä hiljaisessa tilassa. Saavuthan WDA Studion eteen viimeistään klo 18:27, josta siirrymme yhdessä studion viereiseen tilaan.) 

Klo 19:00-19:50 Twerk alkeet ohjaaja: Aino Ryynänen


TORSTAI

Klo 18:00-18:50 Kuntonyrkkeily avoin taso 14v. + ja aikuiset ohjaaja: Aino Ryynänen

Klo 19:00-19:50 Pilates 14v. + ja aikuiset ohjaaja: Aino Ryynänen

(Pilates tunti pidetään hallien erillisessä hiljaisessa tilassa. Saavuthan WDA Studion eteen viimeistään klo 18:57, josta siirrymme yhdessä studion viereiseen tilaan.)


Kesäkauden tunneille voi osallistua kertakäynnillä, anytime kortilla, 5 ja 10 kerran kortilla.


TUNTIKUVAUKSET:


TWERK ALKEET opettaja: Aino Ryynänen

Twerk-alkeet kurssilla harjoitellaan twerkin perustekniikoita matalalla kynnyksellä, ryhmän kehityksen mukaan. Tunti sisältää alkulämmittelyt, tekniikkaosuuden, tanssillisen osion ja koreografioita. Alkeet kurssille voit osallistua ilman mitään aiempaa tanssikokemusta. Twerk-tanssi vahvistaa nopeasti ja monipuolisesti keskivartalon, lantionpohjan, selän ja jalkojen voimaa. Twerkkauksen aloittaessasi voit sanoa heippa selkäkivuille. Twerk tunnilla yhdistelemme myös erilaisia tanssityylejä twerkkauksen mukaan.

Meillä kaikki twerkkaa omalla tyylillä ja oman tason mukaan. Täällä ei stressata mistään.


TWERK ALKEISJATKO opettaja: Aino Ryynänen

Twerk alkeisjatko kurssi on tarkoitettu niille, jotka ovat jo käyneet twerk alkeet kurssin. Kurssilla jatkamme tekniikoiden, koreografioiden ja monipuolisemman harjoittelun parissa. Kurssilla edetään ryhmän edistymisen mukaan.


TWERK JATKO opettaja: Aino Ryynänen

Twerk jatko kurssi on tarkoitettu niille, jotka ovat käyneet jo twerk alkeisjatko kurssin tai taustalla on muutakin tanssitaustaa. Twerk jatko tunnit ovat myös fyysisesti raskaampia. Syvennymme tekniikkaan monipuolisemmin. Alkeet- ja alkeisjatko tunnilla on jo rakennettu pohja haastavammalle harjoittelulle, joten voit rohkeasti lähteä kokeilemaan monipuolisemmin uusia kokonaisuuksia twerkin maailmassa.

TWERK EDISTYNEET opettaja: Aino Ryynänen

Twerk edistyneet kurssi on tarkoitettu henkilöille, joilla on jo pohjalla pidempi kokemus twerkkauksesta. Twerk jatko kurssilaiset siirtyvät seuraavana edistyneisiin. Tunti sisältää alkulämmittelyt, tekniikkaosuuden, tanssillisen osion ja koreografioita. Tunnin koreografia tyylit vaihtelevat monipuolisesti. Tunti haastaa myös akrobaattisesti ja voimallisesti enemmän, kun muut twerk tunnit. Twerk tanssi vahvistaa nopeasti ja kattavasti keskivartalon, selän ja jalkojen voimaa. Twerk edistyneet ryhmässä haastamme taas hieman enemmän koreografisesti, liikelaajuuksineen ja monipuolisemmin harjoittelua.


DANCEHALL FUSION AVOINTASO opettaja: Aino Ryynänen

Dancehallissa yhdistyvät rentous ja tanssillinen fyysisyys. Dancehall on Jamaikalla 70- ja 80-luvun vaihteessa kehittynyt tanssi- ja musiikkityyli, jonka juuret ovat afrikkalaisessa tanssissa.

Dancehall fusion kuuluu street-lajeihin ja se pitää sisällään vaikutteita hiphopista, afrosta ja latinalaistansseista. Tunti rakentuu energistä ja voimaannuttavasta tanssista. Liikkeet ovat voimakkaita ja näyttäviä. Tunnilla sekoitamme myös Dancehallin eri tyylejä mm. queen style ja Jamaikan dancehall. Tunnilla tärkeintä on tanssin vahva tunteminen omassa kehossa ja tunteiden ilmaiseminen kehon kautta.


INTERNATIONAL DANCE opettaja: Aino Ryynänen

JUST DANCE!! International dance tunnilla pääset matkustamaan monissa eri tanssikulttuureissa. Tunnilla tanssitaan koko tunti ilman mitään koreografioita. Tunti rakentuu monista eri tanssityyleistä mm. afro fusion, dancehall, reggaeton, latino, arabic groovs ja dance fusion. Hiki ja hauskanpito on taattu tällä tunnilla! Kaikki etenevät tunnilla omaan tahtiin ja oman kuntonsa mukaan.

KATUTANSSI AVOIN TASO opettaja: Aino Ryynänen

Katutanssi -tunti on tarkoitettu niille, jotka haluavat päästä sisälle katutanssien maailmaan jäämättä kiinni vain yhteen tyyliin. Lajeja ovat mm. hip hop, dancehall, locking, popping, house, shuffle, commercial dance ja breakdance. Avoimen tason tunnilla annamme vaihtoehto liikkeitä kaiken tasoisille.

Tunneilla yhdistetään erilaisia liikkeitä askelsarjoiksi, opitaan liikkumaan musiikin tahtiin, harjoitellaan kehonhallintaa ja kehitetään voimaa ja notkeutta. Avoimen tason tunnilla annamme vaihtoehto liikkeitä kaiken tasoisille.

LYRICAL JAZZ / NYKYTANSSI opettaja: Noora Ekqvist

Tanssissa huokuu ilmaisun herkkyys, kauneus ja virtaava liiketyyli. Tunneilla yhdistetään jazz- ja nykytanssin tekniikoita, harjoitellaan kehonhallintaa ja tanssillisuutta. Tunneilla on tekniikkaharjoituksia, hyppyjä sekä piruetteja, myös vahva itse ilmaisu kuuluu osaksi tunteja. Teemme pienempiä sarjoja lattian poikki ja lopuksi pääsemme fiilistelemään koreografiaa.

LASTEN TANSSIKURSSIT opettaja: Aino Ryynänen

Lasten tanssitunneilla pääasia on ilo, rento tekeminen, itsensä ilmaisu ja kuulluksi tuleminen. Lasten tunneilla tanssitaan monipuolisesti eri tanssityylejä mm. show dance, hiphop, street dance ja tiktok tanssit. Tunneille voi osallistua ilman mitään aiempaa tanssikokemusta, tästä se alkaa!

KUNTONYRKKEILY AVOIN TASO opettaja: Aino Ryynänen

Supertehokasta, hauskaa ja turvallista harjoittelua nyrkkeilyn tekniikoita hyödyntäen. Tehokas apu istumatyön jumittamille lihaksille. Teemme nyrkkeilyn lisäksi monipuolisia lihaskuntoharjoituksia koko vartalolle. Jokainen liikkuu oman kuntonsa mukaisesti. Kurssille voit osallistua ensikertalaisena tai jo pidempään lajia harrastaneena.

PILATES opettaja: Aino Ryynänen

Pilates on kehonhallintatekniikka, joka sopii kaikille. Tunnin tavoitteena on kehittää ryhtiä vahvistamalla vartalon syviä tukilihaksia ja syventämällä hengitystä. Pilates harjoittelu kehittää voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa ja lantionpohjan lihaksia. Pilateksen avulla opit tuntemaan lantion, hartioiden ja vatsakorsetin alueen syvät lihakset. Monipuolisen pilates harjoittelun lisäksi kehitämme liikkuvuutta ja huollamme kehoa.

Pilateksen on kehittänyt saksalainen Joseph Pilates 1900-luvun alussa. Alun perin laji on ollut suosittu etenkin tanssijoiden keskuudessa. Pilates sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille.