YRITYKSILLE

Yrityksillä on mahdollisuus tilata henkilökunnalleen henkilökohtainen ohjaaja, joka huolehtii ryhmän jaksamisesta, hyvinvoinnista ja liikuttamisesta. Yksilön jaksaminen vaikuttaa koko henkilöstön potentiaaliin.

Järjestämme myös yritysten Tyky- ja hyvinvointi päiviä.

YKSITYISTILAISUUDET

Minut voit tilata polttareihin, lasten synttäreille, seurojen toimintaan ja yrityksen tyky-päiville. Tapahtuman voi järjestää myös studiossani. 

Tilaisuudet alkaen 100e.

Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla wellnessaino@outlook.com niin räätälöimme teille sopivan paketin.

Iloa, aktiviteetteja ja naurua tapahtumaasi!

Tilaa aktiviteetteja polttareihin, seuroille, yrityksille, tyky-päiviin, synttäreille, juhliin ja yksityistapahtumiin.

Tilaisuuden voi toteuttaa

  • WDA studiolla Keran halleilla Espoossa (Karamalmintie 2).
  • Teidän toivomassa paikassa.

Aktiviteetti menu:

  • Twerk

Twerk tunnilla herätetään kaikkien osallistujien lantio matalalla kynnyksellä. Tältä tunnilta ei jää ilo ja nauru puuttumaan. Twerk tunti pitää sisällään monipuolisen twerk ja tanssi kattauksen.

  • Street dance

Street dance tunnille pääsemme irrottelemaan eri katutanssi tyylien parissa. Annetaan kehon liikkua musiikin tahtiin tyylistä toiseen ja heitetään aivot narikkaan.

  • Kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeilyssä jätetään niskahartia seudun jumeille hyvästit. Siinä samalla stressin purku onnistuu hyvin mäiskiessä säkkiä.

  • Pilates

Tuntuuko siltä, että nyt pitäisi vain pysähtyä hengittämään? Pilates tunnin tavoitteena on kehittää ryhtiä vahvistamalla vartalon syviä tukilihaksia ja syventämällä̈ hengitystä. Pilates harjoittelu kehittää voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa ja lantionpohjan lihaksia. Pilateksen avulla opit tuntemaan lantion, hartioiden ja vatsakorsetin alueen syvät lihakset.

Ota minuun yhteyttä ja pyydä tarjous sähköpostitse wellnessaino@outlook.com